Klare taal

Kijkt u al jaren tegen een verouderde website aan? Wilt u een frisse en actuele website, die er ook goed uitziet op tablets en smartphones? En wilt u vooral een website die doet wat u wilt en u verder geen kopzorgen brengt? Nu, dan ben ik de juiste partner voor u. Mijn naam is Ying-Fu Li, aangenaam kennis met u te maken!

Ik houd van klare taal, bijvoorbeeld tijdens het contact met u. Klare taal wanneer wij met elkaar afspreken om de opzet en inhoud van uw website te bespreken. Ik vertel u in heldere en duidelijke taal, wat u van mij krijgt. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan.

Ik houd van klare taal. Klare taal bijvoorbeeld in de inhoud van uw website. Uw website valt of staat met de juiste boodschap. De inhoud van uw website moet relevant zijn voor uw doelgroep. Ik schrijf relevante inhoud voor uw website, want ik luister naar u. Ik voel de hartslag van uw onderneming en vertaal dat naar relevante inhoud op uw website. Ook hier weet u wat u van mij krijgt.

Ik houd van klare taal. Een klein beetje aandikken vind ik geen probleem, maar tekst moet bovenal helder en duidelijk en waarachtig zijn. Klaar. Ik houd niet van gedoe, om de hete brij heen draaien, zaken mooier voorstellen dan ze zijn. Ik geloof dat mensen dat niet pikken, dat ze daar doorheen prikken. En ik geloof dat ú dat niet pikt.